Beställ en Webbshop

Sälj mer – sälj online

Lösning för E-handel:

Squib Webbyrå erbjuder en ”allt-i-ett lösning” som anpassas efter kundens önskemål. Vi har både microföretag och stora E-handelsbutiker som kunder. Oavsett storlek så hjälper vi till att starta och öka försäljningen via webshopen.

Vår E-handelslösning är:

Snabbt på plats

Med ett flertal mallar och lång erfarenhet kan vi aktivera en anpassad webbshop på mindre än ett dygn. Vi hjälper även till med att interagera betalningslösningar, nyhetsbrev, lagersaldo och andra funktioner som underlättar handeln. Beställ en webbshop idag – lägg upp produkter imorgon.

Flexibel för växande företag

Vi vet att företag expanderar, förändrar inriktning och utvecklas. De funktioner som webbshopen behöver ha idag är inte samma som behövs om några år.

Vi bygger en webbshop utifrån företagets behov men på en plattform som innebär stor flexibilitet för framtiden. Webbshopen ska vara nyckeln till framgång – inte ett hinder på vägen.

Prisvärd

Hos oss betalas enbart en månadskostnad. Vi har varken startavgift, provision på försäljning eller andra ”gömda” avgifter. Välj prisnivå utifrån de tjänster som företaget behöver ha och byt sedan till annan nivå om behovet ändras. Alltid utan bindningstid eller uppsägningstid.

Testa gratis i 14 dagar

  1. Skapa konto

Registrera ett konto på vår webbplats.

  1. Välj webbshop

Välj mall och anpassa sedan webbshopens utseende och funktion. Har du redan avtal med exempelvis Klarna kan betalningslösningen direkt aktiveras och försäljning påbörjas.

  1. Testa utan motkrav

Webshopen kan testas utan några motkrav i 14 dagar. Registrering av betalningsmetod krävs inte och efter dessa dagar kommer shopen att automatiskt sluta fungera. Ett mail skickas även ut till registrerad mailadress som påminner om att butiken kommer stängas ner. Därmed finns gott om tid att prova webbshopen ”in action”.

Prisnivåer

Välj prisnivå utifrån behov av funktioner och service. Oavsett nivå ingår alltid fri support, flera betalningslösningar och eget domännamn. Priset är per månad, någon uppstartskostnad uppstår inte.

Start

Smidig webbshop för microföretag och nystartade företag. Webshopen är anpassningsbar gällande färger, layout, produkter och undersidor. Beställ idag, lägg upp produkter imorgon.

160 kr/mån

Standard

Komplett webbshop för företag som inte bara vill sälja utan även öka konvertering, bygga varumärke och långsiktiga kundkontakter. Detta genom blogg, nyhetsbrev och statistik hur kunderna agerar i shopen. Dessutom skapas möjlighet att sälja via externa kanaler och låta kunderna ge recensioner och skapa egna produktlistor.

Rekommenderas för den lite större E-handlaren som vill effektivisera sin försäljning och skapa mervärde för kunderna. Vår mest sålda E-handelslösning.

550 kr/mån

Super

En helt specialanpassad webbshop utifrån företagets unika behov. Butiken byggs på samma grund som ovan men anpassas sedan av webbdesigners och programmerare helt efter företagets önskemål.

Lösningen vänder sig till företag som behöver helt unika lösningar vilket främst beror på en mycket unik bransch eller komplicerade produkter/tjänster.

RÄTTVISA PRISER – PREMIUM E-HANDEL

Alla företagare förtjänar en grym webbshop. Låt Squib Webbyrå göra jobbet.