Våra tjänster

Hur vi hjälper dig till en funktionell närvaro online.

Enkelt, smidigt & snyggt

Hemsida i WordPress

Vi på Stockholms Webbyrå gillar WordPress eftersom det är ett mycket stabilt ramverk framtaget och anpassat för modern webbstandard. En bra grund för att skapa en unik och professionell hemsida utan att behöva bygga helt från grunden, vilket tar mycket längre tid och kostar mer. Några av de största fördelarna med WordPress är att det laddar snabbt, har tydlig navigering, regelbundna uppdateringar och bra säkerhet – vilket är viktigt i sig, men också det som gör att hemsidor i WordPress rankas högt på Google.

UI & UX

Webbdesign

Effektiv webbdesign börjar med en klar och tydlig målsättning för hemsidan som skall byggas. När du beställer en hemsida från oss börjar vi med ett samtal där vi ställer några frågor till dig för att ta reda på vad du vill få ut av din nya hemsida och vad vi har för budget att förhålla oss till. Efter samtalet börjar vår webbdesigner arbeta med din hemsida, vid viktiga milstolpar får du ta del av arbetet och säga vad du tycker. Vi är lyhörda för dina önskemål genom hela processen och gör vårt bästa för att din nya hemsida skall överstiga förväntan. Du är alltid välkommen att ställa frågor till oss.

Synas överst på Google

Sökmotoroptimering

Vill du att din hemsida skall synas högt upp i Googles sökresultat? Vi vet hur man når till toppen och vi vet vilka typer av sökord som ger positiv effekt på försäljning och inte bara på besökarantal. Våra metoder är säkra och välbeprövade, vi har redan hjälpt dussintals företagare nå långt över sina omsättningsmål genom att skapa hemsidor som älskas av Googles sökmotor. Hur många nya kunder i månaden kan ditt företag hantera? Vågar du testa?

Kontakta Squib

Satur furit masni dolores ratione nesciunt nerue ruisruam dolor insum dolor amet modi.

Skicka mejl

08 – 557 697 08