Hemsida i WordPress

Gör ditt företag synligare med en hemsida i WordPress.

Hemsida i WordPress

Vår Webbyrå erbjuder hemsidor i WordPress – Vi gör ditt företag synligare.  

Alla företag behöver en snygg, snabb och användarvänlig hemsida. Det är grunden för att synas i dagens digitala värld. Det är även exakt vad Stockholms Webbyrå erbjuder. Vi skapar hemsidor i WordPress med skräddarsydd design och funktioner helt utifrån kundens unika behov.

Välkommen till en byrå som bryr sig och är med hela vägen.

Varför välja Stockholms Webbyrå?

  1. Från utveckling till marknadsföring

En av våra styrkor är att vi har ”all kompetens under samma tak”. Här finns utvecklare, SEO-konsulter, konverteringsexperter, digitala marknadsförare osv….

Därmed kan vi hjälpa våra kunder att gå från idé till webbplats, från webbplats till digital synlighet, från synlighet till konverterande kunder osv.

  1. Hemsida till fast pris

Boka en träff med oss där ni presenterar funktion och tanke bakom er nya webbplats. En gratis träff där vi tillsammans diskuterar olika lösningar, bollar idéer och skissar upp vad målet är. Utifrån det kan vi sedan presentera en offert med fast pris.

  1. En hemsida på 14 dagar

Vi arbetar med ett par företag per gång för att få ett snabbare, och bättre, resultat. Därmed kan vi även garantera att hemsidan är online inom 14 dagar, oavsett om det är en större E-handel eller ett lokalt städföretag.

 Varför välja WordPress?

Närmare 30 % av alla webbplatser, över hela världen, skapas i WordPress. Det är därmed det överlägset största publiceringsverktyget, vilket både beror på dess flexibilitet och användarvänlighet.

Flexibiliteten skapas genom att WordPress är ”open-source” vilket innebär att alla har möjligheten att programmera plug-in som sedan interageras med hemsidan. (Det kan delvis liknas med hur appar kan skapas och installeras på en smartphone). Oavsett vilket behov som uppstår i framtiden finns möjlighet att skapa en lösning. Det finns alltså inte några större begränsningar för vad som kan skapas.

Tack vare att WordPress är vanligaste verktyget i Sverige innebär det även att de flesta webbyråer har kunskapen inom området. Skulle du behöva ta hjälp av en annan byrå (men vi tror inte det behövs…) kan de lätt ta vid där vi slutat.

Användarvänlighet innebär att kunden själv kan lägga in produkter i E-butiken, ändra kontaktuppgifter eller publicera ett nyhetsinlägg. Efter att hemsidan publicerats har vi en genomgång över de vanligaste funktionerna. Självklart finns vi till hands om behovet uppstår men vi anser inte att våra kunder ska behöva köpa in tjänster, som de enkelt kan utföra själva.

Sökmotoroptimeringen underlättas även av detta publiceringsverktyg. Detta både tack vare en enkel användarvänlighet samt ett flertal plugin som kan användas för att optimera hemsidan så den syns högre på Google.  

Vi skapar en användarvänlig, framtidssäker och sökmotoroptimerad hemsida.

Webbutveckling

Ny hemsida eller ny funktion på befintlig hemsida? En app som kan kopplas till hemsidans funktioner? Lagersaldo som kopplar samman fysisk butik och E-butik?

Du har idén – Vi har kunskapen.

Stockholms Webbyrå är en fullservicebyrå som är mycket starka inom webbutveckling. Oavsett om det är tekniska applikationer eller förbättrad användarvänlighet har vi experter som hjälper er till en bättre webbplats. Vi arbetar bland annat med:

Hemsidor & kompletterande funktioner

Behövs en ny hemsida eller kanske bara en kompletterande funktion? Det spelar ingen roll om vi byggt sidan från början eller om någon annan webbyrå gjort jobbet. Så länge den är byggd i WordPress finns förutsättningarna för oss att förändra hemsidan, förbättra försäljningen och förfina användarupplevelsen.

Appar

Allt fler företag ser möjligheten med appar. Det skapar en större tillgänglighet hos kunden oavsett om det erbjuds en tjänst eller shopping via appen. En tillgänglighet som stärker varumärket och ökar försäljningen.

Hur skulle en app kunna förbättra ert företags tjänst/produkt?

Internet of Things

Internet of Things syftar på apparater och maskiner som digitalt kan kommunicera med varandra. Allt från skrivaren som automatiskt beställer hem toner – till den smarta bilen som kan påkalla hjälp även om föraren blivit medvetslös. Vi är med i utvecklingen och hittar lösningar som underlättar, effektiviserar och ökar säkerheten via internet of things.

Kan digitala lösningar skapa unika funktioner för ert företag?

Drift & Förvaltning

Domäner, webbplatser och digitala plattformar behöver driftsäkras, uppdateras och förvaltas. Överlåt detta åt oss för ökad säkerhet. Allt för många företag hör av sig till oss – när väl oturen varit framme. Då väntar ett tidsödande och kostsamt jobb att återställa allt. Löpande underhåll skapar större säkerhet och i längden lägre kostnad.

Har ni all kunskap om säkerhet – eller önskas hjälp?

AR

AR (Augmented Reality) innebär att den fysiska världen och digitala värld möts – i samma bild. Ett av de mest kända spelen som använder denna teknik är Pokemon Go´ men även flera inredningsföretag har börjat erbjuda AR-tjänster för sina kunder. Använd mobilens kamera och testa hur det skulle se ut om fasaden skulle vara grön istället för gul eller hur IKEAS nya soffa skulle se ut i vardagsrummet.

AR är framtidens sätt att möta kundernas köpbehov men även för att visuellt kunna presentera projekt eller skapa nya användarupplevelser.

Vilken produkt vill ni visa upp direkt i kundens hem?

 

 

 

RÄTTVISA PRISER – PREMIUM WEBBDESIGN

Alla företagare förtjänar en grym webbplats. Låt Squib Webbyrå göra jobbet.